Değerlerimizle Yaşıyoruz Projesi Mart Ayı Etkinlikleri

Kütahya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Okul öncesi, ilkokul ve ortaokulda okuyan gençlerimizin; Millî, ahlaki ve kültürel değerlerimizle, birlikte ve uyum içinde yaşayabilme koşullarını bilen, farklılıklara saygılı, vatan, millet, bayrak ve insan sevgisi ile dolu bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ve örnek alınabilecek bir toplumsal kültür oluşturabilmek." amacıyla başlatılan "Değerlerimizle Yaşıyoruz" projesinin Mart ayına ait değeri "Vatanseverlik" konusunda okulumuzda bazı ders içi etkinlikler, pano çalışmaları yapıldı ve drama etkinlikleri gerçekleştirildi. Vatanseverlik konusunda yazılarla desteklenmiş fotoğraf sergisi açıldı. Halk ozanı Mehmet Amcamız Çanakkale Türküleri seslendirdi.

21-03-202421-03-202421-03-2024

Yayın: 21.03.2024 - Güncelleme: 21.03.2024 13:54 - Görüntülenme: 14