Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Hikaye Yazma Yarışmasında Ravza Arslan isimli öğrencimiz birinci, Sümeyye Coşğun ikinci, Erva Nur Keleş ise üçüncü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Ara

Dilimizin Zengilikleri Projesi Kapsamında okulumuzda düzenlenen afiş yarışmasının kazananı 7/A sınıfı öğrencilerinden BELİNAY AKDOĞAN oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Çocuk Hakları Kulübümüzün Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz İlker ÇİRKİN rehberliğinde hazırladığı pano çalışması.

Ara

Söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlayan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okulumuzda uygulanmaya başlandı.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Zeynep Aykut editörlüğünde 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı yayınlandı.